Andet
0

Optimeringer af tagvirksomheder

Alle virksomheder ønsker at have succesfulde. Denne succes kommer altid fra vækst af den ene eller anden art. Med de fleste virksomheder, kommer væksten fra kundefastholdelse og få nye kunder. “Business Intelligence” kan hjælpe en virksomhed vinde nye kunder og fastholde gamle kunder. Business intelligence kan være forkortede BI. En formel definition af business intelligence er, at det er en proces med at indsamle oplysninger i forretningsområde. I BI, er data indsamlet forbedret i oplysninger og derefter til viden. Business Intelligence kan give enhver virksomhed en præcis idé om kundernes behov. Virksomheder, der har store mængder af oplysninger om deres kunder kan handle efter disse oplysninger. Virksomheder anvender BI opnår viden om og forståelse for kundens behov, kundens beslutningsproces, og de økonomiske, kulturelle og teknologiske tendenser. Når du bruger virksomhederne intelligens, virksomheder vælge enten kortsigtede eller lange mål. BI hjælper en virksomhed nå disse mål som der vises i disse cases på vores forside.

Business Intelligence Historie

Ideen om business intelligence går tilbage til Sun Tzu “Art of War”. Tzu mente, at for at vinde en krig, skal du have komplet viden om dine egne styrker og svagheder, samt de styrker og svagheder i din fjenden. Dette er den centrale idé i nutidens business intelligence. Virksomhederne skal kende sig selv bedre end deres konkurrenter, og de skal kende deres konkurrenter bedre. Krig og erhvervslivet er meget ens i betragtning, at med BI, må man finkæmme gennem dynger af data (både ekstern og intern) for ledelse til så lave strategier for, hvor at tage forretning og markedsføring. Warfare involverer strategiske planer så godt. BI er processen med at få oplysninger om hvert enkelt element i dit marked. Simpelthen at forstå kunden er ikke nok, en virksomhed skal forstå sine konkurrenter, og sig selv. Bl.a. er flere tagvirksomheder begyndt at bruge business intelligence til konstruktion af nyt tag. Ved at bruge disse typer software kan man ved at ændre på de forskellige variabler se hvordan små ændringer vil påvirke hele taget hvis man f.eks skal have lagt et nyt tag eller lavet nogle større tag renoveringer. Nu om dage er det især begreber som f.eks. Dynamics Reporting og dashboard som er meget populære når vi snammer BI eller Business Intelligence.

KPI, Key Performance Indicators

Den nuværende forretning er assed ved brug af Key Performance Indicators (KPI) i business intelligence. Efterhånden som flere virksomheder med at implementere KPI, bliver data bliver tilgængelige for erhvervslivet hurtigere og mere effektivt. Data, der anvendes til at være til rådighed for erhvervslivet kun efter en eller to måneder. Denne utide tilgængelighed ikke hjælpe erhvervslivet tilpasse deres strategier. For nylig har bankerne forsøgt at gøre data tilgængelige hurtigere og med kortere mellemrum. Banker gør det især for virksomheder, der har en højere kredit / operationel risiko loading som har stor gang af f.eks. et business intelligence system. Dette giver mange virksomheder til at få nye data ugentligt, og tilpasse deres strategier hurtigere end nogensinde før, hvilket fører til øget kundetilfredshed og fastholdelse. Dette er en af hovedgrundene til at bruge business intelligence systemer i en moderne virksomhed.

BI-værktøjer

Når du bruger business intelligence, en virksomhed har til at indsamle en stor mængde information. BI-værktøjer kan hjælpe virksomheder butik, organisere og endda indsamle forretningsdata. Nogle data værktøjer er data warehouses, data modellering og data mining. Brug dataværktøjer bidrager til at forbedre effektiviteten af business intelligence. Mens data værktøjer bruges til organisation er Online Analytical Processing (OLAP), der anvendes i analysen processen. OLAP er almindeligvis omtales som simple Analytics, som er baseret på hyperkubus eller “cube” dimensional analyse.

Kilde: http://poland-epp.eu

Find prisen på et nyt tag

Det at finde en ordenlig pris når der skal lægges tag kan ofte være en svær opgave da der er så mange forskellige ting der spiller ind. Derfor har vi udarbejded en online tag beregner hvor du nemt og hurtigt kan få et overblik over hvor meget et nyt tag cirka vil koste dig. Du kan finde priser her på Nyt Tag Tilbud

Gratis tagtjek

Få et gratis tagtjek hos en tag prof og få inspiration til mulighederne til din tagkonstruktion. Bestil gratis møde

Guide til nyt tag