Andet
0

Bo i skurvogn under tag renovering

Container skurvogn fra containerudlejning firmaet dc supplyI denne kolde vintertid har jeg det med at stirre rigtigt meget ud i luften og bare tænke på latterlige og nogle gange kloge ting, som jeg aldrig nogensinde har tænkt over før.
Nogle gange tænker jeg på, hvordan en handske enlig er lavet, hvorimod det nogle gange går over imod noget endnu mere latterligt, som ikke har nogen særlig relevans for mig eller mine omgivelser, men alligevel er spændende at tænke igennem og senere læse lidt om på internettet og diskutere med kammeraterne.

I dag kom jeg til at tænke lidt på, hvad en ”skurvogn” egentlig er. Og jeg må blankt indrømme at jeg, Simon Hansen, ikke anede hvad det var på nogen måde. Jeg hørte ved et tilfælde ordet og måtte med det samme ind og slå det op på ”google billeder” for at tjekke, hvad det betyder. Evt. se et eksempel på en container skurvogn på denne her side der sælger forskellige typer af skurvogn som f.eks. denne her fra dc-supply.dk som du kan læse mere om her
Og jeg er nået frem til, at en skurvogn er en lille hytte på hjul, som man kan bruge til mange forskellige ting. Når jeg tænker over det har jeg rent faktisk set en del skurvogne igennem mit liv i forskellige tv programmer og i det virkelige liv, men hvad de blev kaldt for, det var jeg egentlig ret meget i tvivl om.
Men en skurvogn er altså en vogn, som rigtigt mange danskere og andre mennesker i verden bruger, f.eks til at slappe af i, læse i, arbejde i, sy i eller noget helt andet, alt efter, hvem man er og hvad man gerne vil have fred til. (Nogle børn leger også i skurvogne og bruger det altså som et flytbart legehus, der er super hyggeligt at være i alene eller sammen med venner)
Der findes desuden rent faktisk mennesker, som har valgt at bo i en skurvogn (normalt personer der bor alene), da de ikke har lyst til at bo i et hus og på denne måde har mulighed for at flytte deres ejendom, hvis de gerne vil dette på et eller andet tidspunkt. Se mere her på denne side
(Dog bliver skurvogne også tit brugt til at bo i, hvis man er ved at bygge et hus og ikke har et sted at bo ellers i mellemtiden)

Nu har du hørt lidt om mine oplevelser og tanker omkring en skurvogn. Jeg håber rigtigt meget at det har sat et par enkelte tanker i gang hos dig. Hvis du af denne artikel får lyst til at få din egen skurvogn, så bliver du altså nødt til at smide en kommentar. Jeg ved godt at det lyder lidt latterligt, men det ville faktisk være rigtigt sjovt, hvis nogen rent faktisk blev lidt ”motiveret” af denne artikel. Du finder mere information om containere skurvogne her på denne eksterne side.

Til aller sidst vil jeg som sagt gerne høre, hvad dine tanker om en skurvogn er! Har du set en skurvogn før? Været inde i en? Hvad synes du om idéen om at bo i en skurvogn for sig selv? Ville du selv bo i en skurvogn? Ville du bo i én, hvis du skulle bygge nyt hus?
Fortsat god dag til alle jer der læser med!

Find prisen på et nyt tag

Det at finde en ordenlig pris når der skal lægges tag kan ofte være en svær opgave da der er så mange forskellige ting der spiller ind. Derfor har vi udarbejded en online tag beregner hvor du nemt og hurtigt kan få et overblik over hvor meget et nyt tag cirka vil koste dig. Du kan finde priser her på Nyt Tag Tilbud

Gratis tagtjek

Få et gratis tagtjek hos en tag prof og få inspiration til mulighederne til din tagkonstruktion. Bestil gratis møde

Guide til nyt tag