Forside

pris på nyt tegl tag - sådan får du det perfekte tag til lige netop din bolig

Her på NytTag.eu har vi samlet lidt forskellig information der kan være relevant hvis du står og skal ud og have et nyt tag på din bolig. Et det første gang du skal have lagt tag på et hus kan det være rigtig svært at finde ud af hvor meget det ca. vil koste. Netop derfor har vi udvilket vores online tag beregner hvor du svare på nogle få spørgsmål om f.eks hvilke type af tegl tagsten eller skifer du ønsker, tagets størrelse og vinkel osv. og vores system vil automatisk sende dig en email med en pris på hvad det evt. vil koste. Skulle du have nogle yderligere spørgsmål eller brug for at få hjælp til at finde den bedste tag mulighed, til netop dit hus, er du også meget velkommen til at kontakte en af vores tag eksperter og få en uforpligtende snak om hvilke tagmaterialer der vil være det bedste valg til netop dit hus eller hvilke muligheder der er for en ny konstruktion.

Prisen på et nyt tag variere meget alt efter størrelse og udformning af huset, valg af tagmateriale og hvor i landet man bor, f.eks. koster det ofte en del mere at få lagt et tag hvis man bor på Sjælland i forhold til dem som bor i Nordjylland eller på Fyn. Dog kan du ved hjælp af vores online tag beregner få en hurtig cirka pris på dit næste bygge projekt. Vores tageksperter står klar ved ved telefonerne til at rådgive dig, om hvilke muligheder du der til både valg af materialer og nye konstruktions ideer hvad enten der er tale om nyt eller blot tagrenovering af det gamle eksisterende på din bolig. Her er det vigtigt at man vælger den rette ekspert ellers kan det hurtigt ende med at blive en dyr fornøjelse, da man risikere at store dele af projektet skal laves om, eller at det tager betydelig længere tid end planlagt. Her er det også vigtigt at vælge en håndværker som er medlem af byg garanti. På den måde er du automatisk dækket ind i tilfælde af skader og mangler, i forbindelse med opgaven. Dette kan i mange tilfælde vore med til at reducerer mange af de problemer, som nogle gange opstår mellem håndværkeren og husejeren. De fleste firmaer som er med i byg garanti, plejer at reklamere med det på deres hjemmeside, ellers sørg for at få det skriftligt inden du hyre dem til opgaven.

Husk på at her d.18 maj 2011 blev der oprettet en ny forsøgsordning kaldet boligjobplan for at få flere håndværkere i arbejde. Denne tilskuds plan køre helt frem til 2013 og betyder at du har mulighed for at få et fradrag i skatten, til lønudgifter, til hjælp og istandsættelse af din bolig. Der gives f.eks. helt op til 30.000 i tilskud til bolig renovering og lignende projekter, så for tiden kan det rigtigt godt betale sig at få lavet nogle bolig forbedringer. Denne ordning er dog lige stoppet men der skulle være en ny lige på trapperne så det kan godt betale sig lige t holde øje med hvor meget du kan få i tilskud til nyt tag eller andre renoverings projekter. Den skulle eftersigende være med tilbage virkende kraft så alt du får lavet fra hele 2013 er dækket. Du kan altid kontakt os for at få mere at vide om dine mulighed for at få tilskud til dit tag eller rådgivning til hvilke muligheder du har når der skal lægges nyt tag eller blot en pris på hvad det cirka vil koste at få et nyt eller renoveret dit gamle tag.

Vi vil løbende opdatere denne website med nye artikler og information som kunne være relevant for dem som er på udkik efter et nyt tag eller bolig renovering generelt med eller uden tilskud.

Find prisen på et nyt tag

Det at finde en ordenlig pris når der skal lægges tag kan ofte være en svær opgave da der er så mange forskellige ting der spiller ind. Derfor har vi udarbejded en online tag beregner hvor du nemt og hurtigt kan få et overblik over hvor meget et nyt tag cirka vil koste dig. Du kan finde priser her på Nyt Tag Tilbud

Gratis tagtjek

Få et gratis tagtjek hos en tag prof og få inspiration til mulighederne til din tagkonstruktion. Bestil gratis møde

Guide til nyt tag