Guides
0

Grøn energi

Du skal, når du overvejer at skifte tag, medregne muligheden for at benytte dig af grøn energi. For at fremtidssikre dit nye tag er det vigtigt at tænke grøn energi ind i renoveringen.

Solenergi

Der er flere muligheder,som du kan tage med i dine overvejelser. Det kan være at du ønsker hjælp til opvarmning af vand, så skal du have et solfangeranlæg. Eller det kan være du gerne vil spare på fossile brændstoffer ved at installere et solcelleanlæg til produktion af el. Hvis du overvejer at installere et solcelleanlæg, kan du ”tjene” penge på solrige dage, fordi der vil din elmåler nemlig løbe baglæns, det vil sige at du lagrer el i el-nettet til dage, hvor solen ikke skinner så meget.

Efterisolering

Endvidere kan du overveje at efterisolere, da det også hjælper med til at dit hus bliver mere bæredygtigt.

Miljøet

Hvis du beslutter dig for tegl, når du skifter tag får du tilmed et naturprodukt, som er produceret uden tilsætningsstoffer.

Der er mange fordele ved at vælge grøn energi:

  • Du skåner miljøet
  • Du sparer på din el/varme regning
  • Du fremtidssikrer dit hus
  • Du udnytter jordens naturlige energikilder

Så der er mange muligheder for at gøre dit hus mere bæredygtigt, når du skifter tag, og det er kun dig selv, som sætter grænser for i hvilket omfang, du vil benytte bæredygtige produkter.

Find prisen på et nyt tag

Det at finde en ordenlig pris når der skal lægges tag kan ofte være en svær opgave da der er så mange forskellige ting der spiller ind. Derfor har vi udarbejded en online tag beregner hvor du nemt og hurtigt kan få et overblik over hvor meget et nyt tag cirka vil koste dig. Du kan finde priser her på Nyt Tag Tilbud

Gratis tagtjek

Få et gratis tagtjek hos en tag prof og få inspiration til mulighederne til din tagkonstruktion. Bestil gratis møde

Guide til nyt tag