Andet
0

Hvorfor få et nyt tag?

Eksempel på et nyt tagDet kan være mange grund til hvorfor folk vælger at få nyt tag på deres bolig. Den hyppigst er ofte at det gamle tag er ved at være så slidt det ikke længere kan betale sig at reparer på det og mange vælger derfor at få lagt et helt nyt tag fremfor konstant at poste penge i det gamle.

Den næst største grund til at lægge et nyt tag på sin bolig er forbedre udseendet på sit hus ved at lægge udskifte det gamle beton tag med et nyt tag i skifer eller tegl. Især høj glans tegl har været rigtig populært at bruge de seneste par år.

En anden grund til mange udskifer deres gamle tag er at få et moderne tag med bedre isolering, f.eks. er det ikke altid muligt at isoleret det eksisterende tag og det kan være nødvendigt at lægge et nyt.

Hvilken slags tagmaterialer ville du vælge? Tendensen på det sidste er ændret fra folk, der ønsker at skalere ned, og gå efter den billigste løsning, til nu at husejere søger at foretage en investering i deres tag når der skal lægges nyt. Og de burde, fordi lide det eller ej ned grading dit tag kan have en negativ effekt på dit hjem værdi. Det er rigtigt, når dit hjem er en vurdering gjort det; dit tag betragtes som godt. Så hvis du har en mid kvalitet til høje ende tag nu, og du erstatte den med noget mindre værd, så hjemmet værdien kan gå ned. Nu om dage kan du jo nærmest få en app til din mobil telefon der måle kvaliteten af dit tag, f.eks. har firmaet mobile apps, udviklet en dims du sætter sammen med din iphone og så kan du måle hvor varmer slipper ud af dit tag. En god feature hvis du har et lidt for højt brug af brænde eller briketter, eller hvis du blot vil sikre dig at dit tag ikke er komplet utæt.

Godt nok med, at har du virkelig udforsket alle dine muligheder? Har du overvejet kobber? Hvad med skifer? Hvad med en tung cedertræ ryste? Hvis du ikke har tænkt på dem, måske er det på tide du gør. Forestil dig at have noget af sande første klasse kvalitet, noget, der vil vare evigt, forestille sig virkelig at have det bedste i nabolaget. Du ville være misundelig over alle dine venner og familie. Tænk på, hvor smukke og elegante dit hjem kunne være. Evt. også overvej at installere en solfanger i dit tag når du alligevel skal have lagt nyt, på den måde vil du kunne spare en del penge på din varme regning når den er betalt ud.

Når der så skal vælges materialer til et nyt tag er det store spørgsmål: Vil du investere dine hårdt tjente penge i de bedste materialer eller har du lyst til at nøjes med en af ​​de billige alternativer? Hvis du beslutter dig på de forkerte materialer til dit projekt, skal du måske at gentage det hele i løbet af et par år, og det vil ende med at koste mere end dobbelt så at gøre det to gange. Men hvis du er forsigtig med hvem du hyre til opgaven, og med hvad der bliver lagt, skal du sandsynligvis ikke behøver at bekymre dig om det de næste tyve, tredive eller fyrre år. Lad os sige, du beslutter dig om den populære skifer tagdækning og en flot zink tagrende, det ville så være en varig investering, men også en stilfuld opgradering af dit hus, en som vil blive nydt af de kommende generationer. Der er så mange muligheder derude når der skal lægges et nyt tag, så hvorfor så bare nøjes med de kedelige? Afhængigt af dit hjems overordnede stil, er der nærmest ubegrænsede muligheder, som alle ville være både attraktive og langvarig. Hvorfor ikke forkæle dig selv? For flere ideer og muligheder, kan du kontakte os og få en gratis konsultation.

Find prisen på et nyt tag

Det at finde en ordenlig pris når der skal lægges tag kan ofte være en svær opgave da der er så mange forskellige ting der spiller ind. Derfor har vi udarbejded en online tag beregner hvor du nemt og hurtigt kan få et overblik over hvor meget et nyt tag cirka vil koste dig. Du kan finde priser her på Nyt Tag Tilbud

Gratis tagtjek

Få et gratis tagtjek hos en tag prof og få inspiration til mulighederne til din tagkonstruktion. Bestil gratis møde

Guide til nyt tag