Guides
0

Tagproffens råd

Inden du går i gang med at planlægge et tagskifte, vil vi anbefale dig, at du overvejer dine alternativer. Der er nemlig mange alternativer, som kan sikre dig et unikt og nyt udseende på dit hus.

Udseende på et nyt tag

Når du overvejer at skifte tag, skal du medtænke hvilke udtryk, du ønsker, at dit hus skal have efter renoveringen. Vil du skifte dit tag ud med et tag, som er det samme som du allerede har på huset, eller overvejer du at give dit hus et nyt udtryk med et helt nyt og spændende tag.
Du skal have med i dine overvejelser, om du vil have tilbygning på dit tag, det kan være, at du ønsker en ny kvist, et ovenlysvindue eller en altan.

Professionel rådgivning

Du skal endvidere vurdere, om du vil have hjælp til processen. Vi vil anbefale dig at søge professionel rådgivning fra din lokale tømrer eller en tagprof i dit område da de kan rådgive dit ang. de muligheder der kan være i et nyt tag samt sørge for hele processen forløber som den skal.
Det vil også i forbindelse med et tagskifte være en god ide at konsultere en arkitekt, som kan komme med gode råd og ideer til dit nye tag. Ydermere er de behjælpelige med tegninger, så du visuelt kan se det færdige resultat, inden du går i gang med renoveringen.

Næste skridt – Valg af tagsten

Find prisen på et nyt tag

Det at finde en ordenlig pris når der skal lægges tag kan ofte være en svær opgave da der er så mange forskellige ting der spiller ind. Derfor har vi udarbejded en online tag beregner hvor du nemt og hurtigt kan få et overblik over hvor meget et nyt tag cirka vil koste dig. Du kan finde priser her på Nyt Tag Tilbud

Gratis tagtjek

Få et gratis tagtjek hos en tag prof og få inspiration til mulighederne til din tagkonstruktion. Bestil gratis møde

Guide til nyt tag