Guides
0

Vælg en tagdækker

Når du overvejer at få skiftet dit tag, skal du overveje om du selv vil lægge det, eller have en professionel til at hjælpe dig. Vi vil anbefale dig, at få hjælp af en professionel, fordi den lokale tømrer eller tagproff kan sikre dig, at dit tag bliver lagt korrekt, og giver dig et flot slutresultat der holder i mange år.

Fordele ved at vælge en tagproff:

  • En tagproff er en lokal tømrer/tagdækker i dit nærområde, som har specialiseret sig i taglægning
  • En tagproff er en certificeret bygningsdelsekspert i tagkonstruktion
  • En tagproff kan give dig råd og vejledning, når du skal have nyt tag
  • En tagproff kan råde dig i, hvordan du vedligeholder dit tag
  • Når du vælger en tagproff, vælger du samtidig en garanti for veludført arbejde af høj kvalitet

Sammenlign priser

Det er vigtigt, når du vælger en til at lægge dit nye tag, at du undersøger markedet og indhenter forskellige tilbud for at sammenlige priser på marked.

Kontrakt

Vi vil anbefale dig, at du med den valgte tømrer laver en kontrakt som en sikkerhed for begge parter. Aftalen vil sikre, at aftaler bliver overholdt, og at du får udført det stykke arbejde, som du er blevet sat i udsigt.
Vi vil endvidere anbefale dig, at du som bygherre holder en til to byggemøder undervejs i processen. Dette for at sikre, at arbejdet skrider planmæssigt frem, men også for at have et tæt samarbejde med den lokale tømrer eller tagproff, som du har valgt til at skifte dit tag.

Næste skridt – Grøn Energi

Find prisen på et nyt tag

Det at finde en ordenlig pris når der skal lægges tag kan ofte være en svær opgave da der er så mange forskellige ting der spiller ind. Derfor har vi udarbejded en online tag beregner hvor du nemt og hurtigt kan få et overblik over hvor meget et nyt tag cirka vil koste dig. Du kan finde priser her på Nyt Tag Tilbud

Gratis tagtjek

Få et gratis tagtjek hos en tag prof og få inspiration til mulighederne til din tagkonstruktion. Bestil gratis møde

Guide til nyt tag