Guides
0

Valg af tagsten

Det er kun din fantasi, som sætter grænser, når du skal have skiftet tag. Der er et hav at muligheder og sammensætninger. Det eneste, du skal overveje er, hvordan du gerne vil have at dit hus udtryk skal være.
Du skal tage stilling til, hvilken farve dit tag skal have, og hvilke materialer taget skal bestå af.
Det er vigtigt at tage hensyn til det område, som du bor i, lige så vel som til egne ønsker. Hvis du bor i naturskønne omgivelser, kan du for eksempel oveveje, om dit hus skal være et med naturen, eller hvis du bor i byen, om du skal bringe naturen ind i byen ved eksempel at naturskiffer på dit tag.

Taget er husets 5. facade, og det betyder rigtig meget for husets samlede udtryk, at der er lagt det rigtige tag. Sandsynligheden for at du skal skifte taget mere end en gang i livet er meget lille, så derfor er det vigtigt, at du gør det helt rigtigt første gang.
Når du vælger den sten, som du gerne vil have på dit tag, skal du have med i dine overvejelser, hvilken pris du vil betale, men også om farven og strukturen på stenen ligger inden for de byggetekniske krav, der er for dit boligområde.

Du skal endvidere vurdere, om du vil have undertag under dit nye tag, det kan vi klart anbefale. Undertaget beskytter mod at frugt trænger ind i huset, så der ikke sker råd- og svampskader.

Næste skridt – Valg af tagtype

Find prisen på et nyt tag

Det at finde en ordenlig pris når der skal lægges tag kan ofte være en svær opgave da der er så mange forskellige ting der spiller ind. Derfor har vi udarbejded en online tag beregner hvor du nemt og hurtigt kan få et overblik over hvor meget et nyt tag cirka vil koste dig. Du kan finde priser her på Nyt Tag Tilbud

Gratis tagtjek

Få et gratis tagtjek hos en tag prof og få inspiration til mulighederne til din tagkonstruktion. Bestil gratis møde

Guide til nyt tag