Guides
0

Valg af tagtype

Når du skal have et nyt tag, skal du overveje om taget skal laves som dit nuværende tag, eller om det skal laves helt om for at ændre husets udtryk.
Du kan ændre på dit tag på flere måder. Du kan blandt andet ændre struktur og farve på dit tag, men du kan også ændre hele tagets form.

Inden du vælger at skifte tag, skal du undersøge, hvilket tag dit hus kan holde til. Hvis dit hus er bygget til et let tag, det vil sige et tag under 25 kg/m2, det kan være et fibercement tag, kan det ikke uden forstærkning af spær og bjælker lade sig gøre at lægge et tungt tag. Vi vil anbefale dig, såfremt du ønsker at skifte fra let til tungt tag at konsultere en ingeniør, som kan udregne bæreevnen på det nye tag. Hvis du har et tungt tag, kan du uden videre skifte dit tag, da din konstruktion er bygget til at kunne bære.

Du skal være opmærksom på, hvis du vælger at ændre dit tag, at konsultere teknisk forvaltning for at få oplyst, hvorvidt der er nogle byggetekniske restrektioner i dit boligområde.

Næste skridt – Valg af tagdækker

Find prisen på et nyt tag

Det at finde en ordenlig pris når der skal lægges tag kan ofte være en svær opgave da der er så mange forskellige ting der spiller ind. Derfor har vi udarbejded en online tag beregner hvor du nemt og hurtigt kan få et overblik over hvor meget et nyt tag cirka vil koste dig. Du kan finde priser her på Nyt Tag Tilbud

Gratis tagtjek

Få et gratis tagtjek hos en tag prof og få inspiration til mulighederne til din tagkonstruktion. Bestil gratis møde

Guide til nyt tag